Електронний каталог
виробництво напівфабрикатів
Документи:
- Домашняя птица и дичь [Текст] : Множество рецептов,начиная от классических рецептов приготовления птицы и кончая изысканными блюдами из дичи / Пер.с нем. – М. : Внешсигма. – 160с. : илл. – (Кулинария для вас). – ISBN 5-86290-258-9 : 27.00.
- Ковбасні вироби,натуральні продукти зі свинини,яловичини,баранини,напівфабрикати,консерви [Текст] : Лабораторний практикум:Навч.посібник / Упоряд.О.А.Коваль. – К. : Основа, 2004. – 168с. – Бібліогр.166с. – ISBN 966-699-083-0 : 42.25.
- Концентрация,специализация,кооперирование и комбинирование производства кулинарной продукции [Текст] / Кафедра экономики общественного питания. – М. : МИНХ, 1975. – 184с. – 1.15.
- Общественное питание [Текст] : Сборник статей. – М. : Экономика, 1968. – 141с. – 0.48с.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Рекомендации по совершенствованию производства полуфабрикатов и кулинарных изделий и снабжения ими предприятий общественного питания ОРСа Запорожской АЭС [Текст] : Отчет / Под рук.В.И.Невесенко. – К., 1989. – 6с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст] [Текст] : учеб. пособие для вузов / Е.В. Литвинова, А.И. Шилов, Л.С. Большакова, З.П. Подкопаева; под ред. Е.В. Литвиновой. – Москва : Академия, 2006. – 384 с. – ISBN 5-7695-2687-4 : 32,00.
- Технология производства продукции общественного питания [Текст] : Учебник для студентов / Баранов В.С., Мглинец А.И., Алешина Л.М. и др. – М. : Экономика, 1986. – 400с. – 1.20.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 1 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 154 с. – Бібліогр.: с. 152-154. – 51,00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 2 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, Т.І. Юдіна; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 154 с. – Бібліогр.: с. 164-166. – 62,00.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 16.17.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Каф.технології та організації ресторанного господарства.Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 21.00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2 / уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна; каф.технології та орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 182с. : табл. – Бібліогр.: с.180-181. – 25.69.
- Технологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00.
- Архіпов, В. В. Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Богушева, В. И. Технология приготовления пищи [Текст] : Учебно-методическое пособие / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : МарТ, 2005. – 320с. – (Технология сервиса). – ISBN 5-241-00471-8 : 32.88;31.08.
- Васильев, С. С. Экономика производства полуфабрикатов [Текст] / С. С. Васильев, З. С. Ходорова, К. А. Бейсембетов. – М. : Экономика, 1965. – 143с. – 0.53.
- Ветров, В. М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ветров В. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Д. : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2007. – 18с.
- Вітер, Ю. А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Вітер Ю. А. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2005. – 20с.
- Вітер, Ю. А. Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Вітер Ю. А. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Н.Я.Орлова. – К., 2005. – 174с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Гередчук, А. М. Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Гередчук А. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2017. – 22 с.
- Гніцевич, В. А. Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Гніцевич В. А. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 37 с.
- Гніцевич, В. А. Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Гніцевич В. А. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Донецьк, 2009. – 379 с. – (ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського). – Бібліогр. : с. 321-379.
- Гніцевич, В. А. Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] [Текст] : дод.дис. ...докт.техн.наук / Гніцевич В. А. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Донецьк, 2009. – 365 с. – (ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського). – Дод.
- Голубев, В. Н. Справочник работника общественного питания [Текст] / В. Н. Голубев, М.П..Шленская Т.В. Могильный ; Под ред. В.Н.Голубева. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 590с. – ISBN 5-94343-027-Х : 133.32.
- Гринченко, Н. Г. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гринченко Н. Г. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 19с.
- Технология полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / В. В. Гущин, Б. В. Кулишев, И. И. Маковеев, Н. С. Митрофанов. – М. : Колос, 2002. – 200с. : ил. – ISBN 5-10-003815-2 : 50.00.
- Дейниченко, Г. В. Совершенствование процессов переработки мясного сырья на предприятиях питания [Текст] : Монография / Г. В. Дейниченко, А. А. Простаков, В. В. Дуб. – Х. : Студцентр, 2003. – 349с. – 524 назв. – ISBN 966-7530-32-9 : 20.00.
- Дорохіна, М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. – Київ : Кондор, 2008. – 278 с. – Бібліогр.: с. 277-278. – ISBN 978-966-357-148-1 : 38.50.
- Драгилев, А. И. Основы кондитерского производства [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / А. И. Драгилев, Г. А. Маршалкин. – М. : Колос, 1999. – 448с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:444с. – ISBN 5-10-003487-4 : 40.22.
- Дубцов, Г. Г. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений сред. проф. образования / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. – М. : Мастерство, 2001. – 234с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-7695-1130-3,5-294-00153-5 : 32.70.
- Завадинська, О. Ю. Розроблення технології листкового тіста та оздоблювальних напіфабрикатів з використанням мікробного екзополісахариду ксантан [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Завадинська О. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 1998. – 18с.
- Козлова, С. Л. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищенної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Козлова С. Л. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. Т.К. Лебська. – Київ, 2012. – 169 с. – (НУБІПУ). – Бібліогр.: с. 146-169 . - Дод.
- Козлова, С. Л. Технологія фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів підвищенної біологічної цінності з гідробіонтів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Козлова С. Л. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. Т.К. Лебська. – Київ, 2012. – 20 с.
- Крамаренко, Д. П. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Крамаренко Д. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 18с.
- Ланиця, І. Ф. Удосконалення товарознавчих властивостей посічених м'ясних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки зерна амаранту [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Ланиця І. Ф. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Львів : ЛТЕУ, 2021. – 20 с.
- Максименко, А. Є. Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Максименко А. Є. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
- Назаренко, І. А. Технологія молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зіі сколотин [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Назаренко І. А. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Д. : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2014. – 20с.
- Никифоров, Р. П. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Никифоров Р. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Донецьк : ДОНУЕіТ, 2009. – 20с.
- Носач, Н. И. Кулинарная характеристика полуфабрикатов и готовых изделий [Текст] : Учеб.пособие для ПТУ / Н. И. Носач. – М. : Высшая школа, 1990. – 255с. – ISBN 5-06-001110-0 : 0.35.
- Османова, Ю. В. Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Османова Ю. В. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Донецьк : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2012. – 20 с.
- Пивоварова, О. П. Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Пивоварова О. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Харків : ХДУХТ, 2009. – 19с.
- Пластун, А. М. Технологія приготування їжі [Текст] : Практикум:Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів I-II -го рівнів акредитації / А. М. Пластун, В. В. Ткач. – К. : ЦУЛ, 2004. – 212с. – ISBN 966-8568-23-0 : 20.00.
- Подворчан, Д. Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Подворчан Д. Є. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 19с.
- Полякова, А. В. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Полякова А. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Д. : ДонНУЕТ, 2008. – 20с.
- Романов, А. А. Комплексная механизация производства рыбных полуфабрикатов и кулинарии [Текст] / А. А. Романов. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 230с. : илл.;табл. – 0.81.
- Сапожнікова, Н. Ю. Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Сапожнікова Н. Ю. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – 19 с.
- Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 382с. – Бібліогр.:С.377-379. – ISBN 966-8365-70-4 : 57.50; 40.00.
1
2
|