Електронний каталог

Л99
Т38          Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.


ББК Л99я73+Л991я73+Л992я73+Л994я73+У441я73

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 4 4
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 69 Завантажень: 31





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'