Електронний каталог

Л99
Т38          Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 16.17.


ББК Л99я73+Л994я73+Л991я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 4 4
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 52





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'