Електронний каталог

Л99
Г56          Гніцевич, В. А.
    Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Гніцевич В. А. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Донецьк, 2009. – 379 с. – (ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського). – Бібліогр. : с. 321-379.


УДК 664.022
ББК Л994+Л91+Л97+Л80-1

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'