Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92
М17
Максименко, А. Є.
Технологія сушеного м'ясного напівфабрикату для кулінарної продукції [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Максименко А. Є. ; 05.18.16-технологія харчової продукції. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
УДК 664
ББК Л924+Л994
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/Р/рецептури страв і кулінарних виробів
Каталог книг/С/сушка продуктів
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/М/м'ясопереробна промисловість
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/Р/розробка рецептур
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'