Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Т38
Технология производства продукции общественного питания
[Текст] : Учебник для студентов / Баранов В.С., Мглинец А.И., Алешина Л.М. и др. – М. : Экономика, 1986. – 400с. – 1.20.
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Учбовий фонд
310
306
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/Т/технологія продуктів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 920
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'