Електронний каталог

Л99
Д79          Дубцов, Г. Г.
    Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений сред. проф. образования / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. – М. : Мастерство, 2001. – 234с. – (Среднее профессиональное образование). – 32.70.


ISBN 5-7695-1130-3,5-294-00153-5ББК Л99я7+Л994+Л86я7+Л86-9я7

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 3 3
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 16





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'