Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Б74
Богушева, В. И.
Технология приготовления пищи
[Текст] : Учебно-методическое пособие / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : МарТ, 2005. – 320с. – (Технология сервиса). – 32.88;31.08.
ISBN 5-241-00471-8
ББК Л99я73+Л992я73+Л996я73+Л994я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
6
6
Учбовий фонд
50
50
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/С/спеціальна кулінарія
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Каталог книг/Д/довідкові видання з громадського харчування
Статистика використання: Видач: 151
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'