Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
664
Т38
Технологія харчових виробництв [Текст]
[Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00, 60 пр.
УДК 664(075.8)
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Г/готельний бізнес
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/С/спеціальні методи обробки
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Кравченко М.Ф.
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Каталог книг/Т/технологія ресторанного господарства
Каталог книг/Т/технологія виробництва ресторанної продукції
Каталог книг/Т/технологія харчових виробництв
Каталог книг/Т/технологія харчування
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів
УДК/- ТАБЛИЦІ ЗАГАЛЬНИХ ВИЗНАЧНИКІВ/---/(0...) Загальні визначники форми документів. Таблиця 1d/(07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/(075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/(075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Л/Левандовський Л.В.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/П/Піддубний В.А.
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'