Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
П78
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв
[Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – 10.00.
ISBN 966-7885-03-8
ББК Л80+Л81
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/Л/лікувальне харчування
Каталог книг/П/проектування підприємств громадського харчування
Каталог книг/П/плодоовочева продукція
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Д/документація
Каталог книг/С/сертифікація продукції
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/С/сертифiкацiя
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Ф/фарбники
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/П/плодоовочева торгівля
Каталог книг/Б/безалкогольні напої
Каталог книг/Я/яйця
мясо и мясопродукты
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/Д/дієтичне харчування
Каталог книг/Х/холодні блюда і закуски
Каталог книг/С/соуси
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/Г/гарбуз
Каталог книг/В/виробництво морозива
Каталог книг/Р/рослинні жири
Каталог книг/К/концентрація виробництва
Каталог книг/К/кисломолочні продукти
Каталог книг/М/м'ясні страви
Каталог книг/Я/яловичина
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Р/рослинні добавки
Каталог книг/Х/харчова цінність
Каталог книг/Д/добавки
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/П/полімерні матеріали
Каталог книг/Р/рибні товари
Каталог книг/С/соя
Каталог книг/П/полімери
Каталог книг/К/концентрати харчові
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Х/харчові добавки
Каталог книг/Ш/шампіньойони
Каталог книг/П/паштети
Каталог книг/П/пектин
Каталог книг/С/сертифікація послуг
Каталог книг/Б/біологічно активні речовини
Каталог книг/С/соки
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/В/вершкове масло
Каталог книг/Т/тісто
Каталог книг/Д/дріжджі
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/В/виробництво пива і безалкогольних напоїв
Каталог книг/П/полімерна упаковка
Каталог книг/К/коптіння продуктів
Каталог книг/Б/баштанні культури
Каталог книг/В/виробництво муки
Каталог книг/В/вершковий крем
Каталог книг/Х/харчові концентрати
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/П/пивоварне виробництво
Каталог книг/А/ароматизатори харчові
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Б/баштанництво
Каталог книг/Ф/фруктові соки
Каталог книг/О/обліпиха
Каталог книг/П/полісахариди
Каталог книг/С/санітарно-гігієнічний контроль
Каталог книг/П/природні жири
Каталог книг/Р/режим харчування
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/Ф/фітодобавки
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/В/виробництво безалкогольних напоїв
Каталог книг/П/пакування
Каталог книг/Т/товарознавство м'яса та м'ясних продуктів
Каталог книг/В/виробництво риби та рибних продуктів
Каталог книг/Т/тара
Каталог книг/Б/біологічно активні добавки
Каталог книг/П/приправи
Каталог книг/В/виробництво харчових концентратів
Каталог книг/К/контроль якості харчових продуктів
Каталог книг/Б/борошномельне і круп`яне виробництво
Каталог книг/В/виробництво слабоалкогольних напоїв
Каталог книг/Т/товарознавство безалкогольних напоїв
Каталог книг/Т/товарознавство харчових концентратів
Каталог книг/П/пиво
Каталог книг/С/сироробне виробництво
Каталог книг/П/прогресивні технології
Каталог книг/К/компот
Каталог книг/М/молочні суміші
Каталог книг/С/сорго
Каталог книг/З/заморожені овочі
Каталог книг/К/кетчуп
Каталог книг/Б/біополімери
Каталог книг/Ч/чечевиця
Каталог книг/А/антиоксиданти
Каталог книг/Г/гарбузові
Статистика використання: Видач: 62
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'