Електронний каталог

Л99
А87          Архіпов, В. В.
    Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – 40.00.


ISBN 966-8347-48-ХББК Л99я73+Л991я73+Л992я73+Л994я73+У424.1я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 5 5
Учбовий фонд 55 54
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 373





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'