Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Н84
Носач, Н. И.
Кулинарная характеристика полуфабрикатов и готовых изделий
[Текст] : Учеб.пособие для ПТУ / Н. И. Носач. – М. : Высшая школа, 1990. – 255с. – 0.35.
ISBN 5-06-001110-0
ББК Л99+Л994
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'