Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
К64
Концентрация,специализация,кооперирование и комбинирование производства кулинарной продукции
[Текст] / Кафедра экономики общественного питания. – М. : МИНХ, 1975. – 184с. – 1.15.
ББК 338Т9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/В/виробництво
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/В/виробництво напівфабрикатів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Е/електричні машини, апарати, електрообладнання
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'