Електронний каталог
Кравченко М.Ф.
Документи:
- Healthy nutrition [Text] = Оздоровче харчування [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1674/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 37 c. – 38,00.
- Healthy Nutritiont [Text] [Текст] = Оздоровче харчування: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration";fields of specialty 073 "Management";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management" / author P.O.Karpenko, M.F.Kravchenko, D.V.Fedorova; Restaurant Technology and Service Department. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 140 p. – Bibliography: p. 131-140. – 45,00.
- Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.
- Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальностей 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,М.Ф.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 131с. – 14.14.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 478/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 485/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 19,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1336/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 15,00.
- Методичні вказівки до самостійної роботи студентів із курсу "Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування" [Текст] : зі спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" ден. форми навчання / уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна; Каф. технології і організації ретор.госп. – 943/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 50 c. – 3,88.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А.Гніцевич, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 106/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 15 с. – 31,00.
- Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А.Гніцевич, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1798/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 20 с. – 39,00.
- Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1217/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 26 с. – 13,00.
- Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 263/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 10 с. – 10,00.
- Методологія конструювання продуктів харчування [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна. – 703/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 8,90.
- Моніторинг та впровадження новітніх технологій продуктів оздоровчого харчування в Україні [ Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / М.І. Пересічний (кер.НДР), М.Ф. Кравченко, О.М. Григоренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 199 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Наукове обгрунтування і розроблення цільової державної програми "шкільне оздоровче харчування" [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / М.Ф.Кравченко (кер.НДР), І.Ю.Антонюк; Є.В.Тарасенко; О.С.Ліфіренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ,. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 145 с. – Бібліогр.
- Оздоровче харчування [Текст] : програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 171/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 17 c. – 18,00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за заг. ред. П.О.Карпенка; авт.: П.О. Карпенко, Н.В. Притульська, М.Ф. Кравченко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 628 с. – Бібліогр.: с. 626-627. – ISBN 978-966-629-922-5 : 200.00.
- Програма вступного іспиту до аспірантури зі спеціальності 05.18.16 - технологія продуктів харчування [Текст] / Каф.технології і організації ресторанного господарства; авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко. – 312/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 10 c. – 5,36.
- Програма державного екзамену з базової освіти [Текст] [Текст] / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Т.Є. Литвиненко [та ін.]; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 662/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 38 с. – 13,50.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф.Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І.Кочерга, Л.В.Ткаченко, І.Ю.Антонюк, Т.О.Марцин, І.І.Тарасенко, І.Г.Ганечко, А.М. Расулова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 474/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 31 c. – 30,00.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Ресторанний креатив (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська, Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 205/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 19,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 1 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 154 с. – Бібліогр.: с. 152-154. – 51,00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 2 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, Т.І. Юдіна; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 154 с. – Бібліогр.: с. 164-166. – 62,00.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / М.І.Пересічний, М.Ф.Кравченко, Д.В.Федорова та ін.; за ред. М.І.Пересічного. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 718 с. – Бібліогр.: с. 584. – ISBN 966-629-344-7 : 56.10.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 16.17.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2 / уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна; каф.технології та орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 182с. : табл. – Бібліогр.: с.180-181. – 25.69.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. ОКР "бакалавр" напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 937/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 87 с. – 6,36.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.В. Антоненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 131/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 20,00.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1017/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 85 с. – 7,08.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : програма для студ. напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" / уклад.: М.І. Пересічний, Л.М. Крайнюк, О.О. Гринченко, С.М. Пересічна, М.Ф. Кравченко, М.Б. Колеснікова; секції технології продуктів харчування Науково-методичної комісії з торгівлі. – 998/06 [замовл.]. – К; Х. : КНТЕУ, 2006. – 20 с. – 5,00.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр" напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1046/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 96 с. – 11,07.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич,Т.І. Юдіна, А.О. Медвєдєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1276/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 50 c. – 70,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга, А.О. Медвєдєва, А.О Т.О. Марцин, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1290/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 583/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1214/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 17,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, М.Ю. Криворучко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 445/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 90 c. – 23,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 973/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 20 c. – 12,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 84/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 34,00.
- Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] [Текст] : монографія / [авт.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко та ін.]; за ред. М.І. Пересічного. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 1015 с. – ISBN 978-966-629-532-6 : 185.00.
- Технологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
1
2
|