Електронний каталог

Л99
А43          Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.


ББК Л99я4+Л991+Л996+Л865

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 1 1
Читальний зал 2 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 110





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'