Електронний каталог

315
Т38          Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга, А.О. Медвєдєва, А.О Т.О. Марцин, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1290/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.

   ОС "бакалавр", ГЗ - "Виробництво та технологія", спец. 181 "Харчові технології", спец-я "Ресторанні технології"


ББК Л99+Л991

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 35





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'