Електронний каталог

316
Т38          Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 84/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 34,00.

   ОС "магістр", ГЗ 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології", спец-я "Ресторанні технології"


ББК Р123+Р123.0+Р351+Л996

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 48





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'