Електронний каталог

319
П78          Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф.Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І.Кочерга, Л.В.Ткаченко, І.Ю.Антонюк, Т.О.Марцин, І.І.Тарасенко, І.Г.Ганечко, А.М. Расулова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 474/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 31 c. – 30,00.

   ОС "бакалавр", ГЗ 18 "Виробництво та технології", спец-ть 181 "Харчові технології", спеціалізація "Ресторанні технології"


ББК Ч481.28

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 35 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'