Електронний каталог

Л99
З-41          Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – 48.39.


ISBN 966-8314-08-5ББК Л992+Л996+Л997+Л80-1+Р123+Р126

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 6 6
Учбовий фонд 97 92
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 498





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'