Електронний каталог

291
Т38          Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1214/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 17,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", напрям підготовки 051701 "Харчова технологія та інженерія"


ББК Л865+Л83

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 7 Завантажень: 7





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'