Електронний каталог

220
Т38          Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : програма для студ. напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" / уклад.: М.І. Пересічний, Л.М. Крайнюк, О.О. Гринченко, С.М. Пересічна, М.Ф. Кравченко, М.Б. Колеснікова; секції технології продуктів харчування Науково-методичної комісії з торгівлі. – 998/06 [замовл.]. – К; Х. : КНТЕУ, 2006. – 20 с. – 5,00.


ББК Л99+Л991

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1 Завантажень: 13





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'