Електронний каталог

228
Т38          Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. ОКР "бакалавр" напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 937/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 87 с. – 6,36.


ББК Л99+Л991

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 62





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'