Електронний каталог

267
Т38          Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.В. Антоненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 131/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 20,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК Л99+Л991

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 24 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'