Електронний каталог

305
И66          Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 485/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 19,00.

   ОС "магістр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", спец. 8.1410101 "Готельна і ресторанна справа"


ББК Л99+Л991

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 11 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'