Електронний каталог
Л99 Общественное питание.Кулинария.Громадське харчування.Кулінарія
Підтеми:
Документи:
- "Антикризисное" меню для населения страны [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2009. – № 6. – С. 2-3.
- 120 блюд еврейской кухни [Текст] / Сост.Гиршович М. – Таллин : Яна, 1990. – 94с. – 4.00.
- Bakels представляет. Готовимся к Пасхе [Текст] // Кондитерское производство. – М., 2004. – №1. – С.46-49.
- Battling against big food [Текст] : The lawsuit that changed America: a report from the year 2012. A fantasy? // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2002. – №51. – C. 108-110.
- Chris Bodker [Текст] : The brains behind west Street, London's new restaurant/hotel hybrid, talks about his quest for perfection // Leisure management. – Hertfordshire : Leisure Media Company Ltd., 2002. – Vol. 22, № 1. – C. 8-10.
- European nourishing habits [Текст] : Handbook for students and graduates of hotel and catering schools in Europe. – Deurne : (S.n.), 2000. – 112 p. – ISBN 90-5720-0384.
- IBSEN: скандинавская кухня в Киеве [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2016. – № 1-2. – С. 36-42.
- Prue Leith [Текст] // Leisure management. – Hertfordshire : Leisure Media Company Ltd., 2002. – Vol. 22, № 1. – C. 24-26.
- Ukrainian cuisine [Текст] : traditional dishes // Welcome to Ukraine Magazine. – Kyiv, 2006. – № 1 (36). – C. 136-137.
- VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні [Електронний ресурс] [Текст] : 08.11.2011р / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 7 електрон. опт. дисків (DVD-ROM); 1080/50і. – 2011. – Диск 1.
- VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні [Електронний ресурс] [Текст] : 08.11.2011р / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 7 електрон. опт. дисків (DVD-ROM); 1080/50і. – 2011. – Диск 2.
- VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні [Електронний ресурс] [Текст] : 08.11.2011р / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 7 електрон. опт. дисків (DVD-ROM); 1080/50і. – 2011. – Диск 3.
- VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні [Електронний ресурс] [Текст] : 08.11.2011р / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 7 електрон. опт. дисків (DVD-ROM); 1080/50і. – 2011. – Диск 4.
- VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні [Електронний ресурс] [Текст] : 08.11.2011р / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 7 електрон. опт. дисків (DVD-ROM); 1080/50і. – 2011. – Диск 5.
- VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні [Електронний ресурс] [Текст] : 08.11.2011р / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 7 електрон. опт. дисків (DVD-ROM); 1080/50і. – 2011. – Диск 6.
- VII Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва та сервісу в Україні [Електронний ресурс] [Текст] : 08.11.2011р / Фонд аудіо, відеозаписів та фототеки КНТЕУ. – 7 електрон. опт. дисків (DVD-ROM); 1080/50і. – 2011. – Диск 7.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Блюда из рыбы [Текст] : Советы хозяйкам. – М. : Планета, 1990. – 22с. – 1.20.
- Блюда из рыбы и морепродуктов [Текст] / Сост.С.Д.Соколовская. – Мн. : МЕТ, 1998. – 640с. – (Лучшие рецепты кулинарной практики.Стоит попробовать!). – ISBN 985-436-121-7 : 7.00.
- Вагоны-рестораны и купе-буфеты [Текст]. – М. : Экономика, 1974. – 160с. – 0.31.
- Вопросы совершенствования общественного питания на селе [Текст] : (материалы всесоюзной научной конференции) / Отв.ред.И.Т.Абдукаримов. – Самарканд, 1972. – 170с. – 1.00.
- Восточные кондитерские изделия [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 3 (88). – С. 42-44.
- Громадське харчування в умовах комерціалізації і приватизації [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : КТЕІ, 1994. – 166с. – ISBN 5-7707-3252-0 : 5000.00.
- Громадське харчування.Терміни та визначення.ДСТУ 3862-99 [Текст] / Розробники:Р.І.Андрющенко,А.С.Мізрухіна,Л.З.Шильман. – К. : Держстандарт України, 1999. – 31с. – (Державний стандарт України). – Б/ц.
- Ділова гра "Ведення технологічного процесу виробництва кулінарної продукції" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організації" спеціалізації 03 "Менеджмент громадського харчування" у рамках дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 34/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 35 с. – 2,98.
- Европа перестала быть толерантной в вопросах питания [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2012. – № 8. – С. 20-22.
- Еда для ума : (молекулярная кухня) [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2010. – № 12 (79). – С. 32-37.
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.О. Марцин, М.П. Демічковська; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 975/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 50 c. – 21,00.
- Етнічні кухні [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва. – 784/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 7,43.
- Етнічні кухні [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва. – 907/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 7,70.
- Забытые рецепты [Текст]. – К. : Техника, 1991. – 72с. – ISBN 5-335-01091-6 : 3.00.
- Закарпатські народні страви [Текст] / Упоряд.М.А.Мицько. – Ужгород : Карпати, 1990. – 246с. : іл. – ISBN 5-7757-0147-Х : 3.20;7,70.
- Збірник задач з курсу "Теплотехніка", розділ "Теплопередача" та методичні рекомендації до їх розв'язання [Текст] : Для студентів фаху 0917 "Технологія харчування" спеціалізації 09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер, Т.В. Бровенко. – 458/99 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1999. – 50 с. – 3.50.
- Зустрічаємо гостей [Текст] = Оформлення страв. – К. : Мистецтво, 1991. – 5 с. : іл. – 0.50.
- Из глубины веков [Текст] // Питание и общество. – 2001. – №11. – С.16.
- Из глубины веков [Текст] // Питание и общество. – 2001. – №9. – С.16.
- Из глубины веков [Текст] // Питание и общество. – 2001. – № 10. – С.17.
- Из глубины веков [Текст] // Питание и общество. – 2001. – N3. – С.28.
- Из глубины веков. [Текст] // Питание и общество. – М., 2002. – №6. – С.26-27. – Продолжение следует.
- Из глубины веков. [Текст] // Питание и общество. – М., 2002. – №10. – С.29. – Продолжение следует.
- Из глубины веков: [история кулинарии] [Текст] // Питание и общество. – М., 2002. – №1. – С.30-31. – Продолжение следует.
- Из глубины веков: [старинная кухня и современность] [Текст] // Питание и общество. – М., 2002. – №3. – С.24. – Продолжение следует.
- Из глубины веков: [способы заготовки продуктов на Руси ] [Текст] // Питание и общество. – М., 2003. – №1. – C24-25.
- Изменение белков в пищевых продуктах при тепловой кулинарной обробке [Текст] // Все о мясе. – М., 2007. – № 4. – С. 59-62.
- Инжир, он же фига, он смоква - древнейший целебный фрукт Востика [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2011. – № 2. – С. 28.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 478/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 485/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 19,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1336/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 15,00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 715. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 56 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 18 "Виробництво та технології",спец. 181 "Харч. технології", спеціалізація "Ресторан. технології" освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 716. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
|