Електронний каталог
Л99-5 Оборудование предприятий общественного питания.Обладнання підприємств громадського харчування
Документи:
- +++Оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : Полный курс:Учебник для студентов высших учебных заведений / [Под ред.В.А.Гуляева]. – М. : ИНФРА-М, 2002. – 543с. – (Высшее образование). – ISBN 5-16-000919-1 : 29.40.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студ., 25 квіт. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / [відп. ред. та голова орг. ком. О.І. Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 449 с. – ISBN 978-966-405-283-9 : 50.00.
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : освіт.-кваліфікац. рівні "спеціаліст, магістр", галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та перероб. с.-г. продукції", напрям підготовки 8.051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології в ресторанному господарстві" / авт.: Т.Б.Паригіна, Н.П.Форостяна; каф. інженерно-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 212 с. – 30.00.
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія"професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування"варіативної компоненти 6.09171101"Технологія харчування,ресторанна справа / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2005. – 141с. – 12.71.
- Каталог холодильного устаткування підприємств ресторанного господарства [Текст] : Для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2005. – 53с. – 5.85.
- Кофейные виртуозы (кофемашины) [Текст] // Рестораторъ. – К., 2008. – № 3. – С. 39.
- Кофейня - это просто? [Кофейня достаточно прибыльный бизнес] [Текст] // Гостиница и ресторан: бизнес и упраление. – М., 2004. – №8. – С.36-51.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із розділу "Теплове устаткування" курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування "Технологія харчування" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б.Паригіна. – 805/05; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 65 c. – 8.69.
- Методичні вказівки до розвязання ситуаційних завдань з курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування". Розділ 1 : Механічне устаткування / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А. Бублик. – 186/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 18 с. – 1.98.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спецiальності 091710,050201 / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КДТЕУ, 1998. – 73с. – 2.00.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спеціальності 7.091710 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2001. – 88с. – 7.00.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технол.фак.торг.вузов.В 3-х т. Т.3 : Тепловое оборудование / Беляев М.И. – М. : Экономика, 1990. – 559с. – ISBN 5-282-00430-5 : 1.30.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" [Текст] : Для студентів спеціалізації 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КНТЕУ, 2001. – 52с. – 4.56.
- Организация объекта общественного питания (Развития ресторанного бизнеса в Украине) [Текст] // Торговое дело. – К., 2006. – № 12. – С. 40-43.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Т.Є.Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 204 с. – Бібліогр.: с. 203-204. – 24.83.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.Є. Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 204 с. – Бібліогр.: с.203-204. – 28.90.
- Особенности выбора оборудования для предприятий общественного питания [Текст] // Мороженое и замороженные продукты. – М., 2005. – №8. – С.20-24.
- Открываем пиццерию [Текст] // Рестораторъ. – К., 2004. – №3. – C.36-37.
- Практикум з дисципліни "Технологічне проектування підприємств" [Текст] : для студентів фаху 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 03,04 "Менеджмент громадського харчування", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" усіх форм навчання / уклад.: В.П. Яцин, А.Т. Ратушенко; Каф. технології і організації громадського харчування. – 76/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 45 с. – 3,49.
- Производственные комплексы для дозирования и распределения начинок на пицце [Текст] // Мороженое и замороженные продукты. – М., 2008. – № 3. – С. 40-41.
- Розвиток масового харчування,готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин [Текст] : Міжнародная науково-практична конференція:Тези доповідей (19-20 жовтня 1994 року,м.Київ) / Відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 1994. – 144с. – ISBN 5-8238-0312-5 : 2.70.
- Секционное модулированное оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : Дополнение к части 1-ой. – М. : ГИПРОТОРГ, 1971. – 13с. – 0.20.
- Слово - хранителям холода. Тенденции развития рынка холодного оборудования в Украине [Текст] // Продукты питания. – К., 2004. – №3. – С.36-39.
- Устаткування готелів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 449/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / авт.: А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 150.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 431/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 98 c. – 24,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (теплове і холодильне) [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 85 с. : табл. – Бібліогр.: с. 85. – 32.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 260/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 13,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 180 с. : табл. – Бібліогр.: с. 180. – 41.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 616/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 98 c. – 26,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 785/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. С.Л. Шаповал, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 149/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 45/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.: с.92. – 8,83.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2008. – 67с. : табл. – Бібліогр.:с.67. – 9.92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (механічне) [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад. І.І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 57с. – Бібліогр.:с.57. – 9.24.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи із розділу "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 552/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 38 c. – 8,21.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ для студентів усіх форм навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 493/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 2,05.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів денної форми навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 754/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 c. – 3,92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна, І.І. Тарасенко. – 1008/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 10,12.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 670/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навч. / уклад.:Т.Б.Паригіна. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 119с. – 15,70.
- Устаткування підприємств [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко; каф. інж.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 128 с. – 30.00.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Уклад.:Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 119с. – 13.45.
- Устаткування підприємств громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання. Розділ "Теплове устаткування" / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2001. – 119с. – 12.00.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:77с. – 7.94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : програма і робоча програма курсу для студентів професійного спрямування спеціальності 6.050200 "Менеджмент організацій", варіативної компоненти 6.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії", 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / уклад. І.І. Тарасенко ; Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 741/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 15 с. – 6.76.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
1
2
3
|