Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Г87
Громадське харчування.Терміни та визначення.ДСТУ 3862-99
[Текст] / Розробники:Р.І.Андрющенко,А.С.Мізрухіна,Л.З.Шильман. – К. : Держстандарт України, 1999. – 31с. – (Державний стандарт України). – Б/ц.
ББК Л99+У9(4Укр)424.0-803+Ж.ц
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/С/стандартизацiя
Каталог книг/Е/економіка громадського харчування України
Каталог книг/О/організація і техніка громадського харчування в Україні
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'