Е88 |
Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.О. Марцин, М.П. Демічковська; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 975/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 50 c. – 21,00.
ОС "Бакалавр", ГЗ - 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", 1401 "Сфера обслуговування", 0306 "Менеждмент і адміністрування", НП - 6.051701 "Харчові технології та інженерія", 6.140101 "Готельно-ресторанна справа", 6.030601 "Менеджмент", спец. "Технології в ресторанному господарстві", "Готельно-ресторанна справа", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу"
|