Електронний каталог
Л995 Техника обслуживания потребителей.Оформление и сервировка стола.Техніка обслуговування споживачів.Оформлення та сервіровка стола
Документи:
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : методичні рекомендації та завдання до самостійної роботи студентів напрямів підготовки 091711 "Технологія харчування" та 050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / уклад. : О.Ю. Завадинська, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 458/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 21 с. – 2,61.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа (Текст) [Текст] : програма / авт. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарство. – 1067/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 с. – 14,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 119 с. – бібліогр.: с. 112-113. – 33,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Деловая культура для официантов-барменов [Текст] : Учеб.пособие / Авт.-сост. М.А.Стельмахович. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 384с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-222-01831-8 : 22.92.
- Из глубины веков: [сервировка стола] [Текст] // Питание и общество. – М., 2002. – №12. – С.27.
- Как организовать фуршет? [Текст] // Торговое оборудование. – СПб., 2003. – №3(69). – С.131-132.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 174/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 35,00.
- Культура питания [Текст] : Энцикл.справ. / Под ред.И.А.Чаховского. – 2-е изд. – Мн. : БелЭ, 1992. – 541с. : ил. – ISBN 5-85700-086-6 : 280.00.
- На праздничном столе [Текст] : Меню.Рецепты.Сервировка.Этикет / Сост. В.А.Круковский. – К. : А.С.К., 2002. – 416с. – ISBN 96-539-296-4 : 13.20.
- Новогодний стол [Текст] // Питание и общество. – 2000. – N12. – С.13.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.26 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 568c. – 50.00.
- Обслуживание на предприятиях общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для колледжей,профессионально-технических училищ / Авт.-сост.Л.А.Радченко. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 384с. – (Учебники XXI века). – ISBN 5-94798-262-5 : 21.60.
- Організація виробництва і обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Шевченко,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2008. – 76с. – Бібліогр.:С.74-76. – 12.84.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 78с. – Бібліогр.: с. 77-78. – 15.82.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Т.Є.Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 204 с. – Бібліогр.: с. 203-204. – 24.83.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.Є. Литвиненко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 204 с. – Бібліогр.: с.203-204. – 28.90.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 178 с. – Бібліогр.: с. 176-178. – 35.00.
- Організація роботи сомельє [Текст] : методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів напрямів підготовки 091711 "Технологія харчування" та 050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / уклад.: О.Ю. Завадинська, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 464/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 23 с. – 2,84.
- Праздничный стол.Лучшие рецепты и искусство сервировки [Текст] : Оформление блюд,закусочный стол,фирменные блюда,изделия из теста,напитки / Сост.И.А.Мусская. – М. : Вече, 2003. – 239с. : илл. – (Рецепты и сервировка). – ISBN 5-7838-1315-Х : 32.40.
- Практическая мебель для бистро [Из металла и пластика] [Текст] // Торговое оборудование. – СПб., 2003. – №4. – С.175-180.
- Пузырьки в интерьере. Варианты пузырьковых колонн и панелей [Текст] // Торговое оборудование. – 2003. – №4. – С.201-205.
- Рыба и морепродукты [Текст] / Пер.с нем. – Словакия : Лик пресс, 1998. – 143с. : илл. – (Кулинарные секреты). – ISBN 5-7839-0046-Х : 26.00.
- Рыбные блюда.Деликатесные закуски и лакомые блюда из пресноводных и морских рыб,устриц,морских гребешков,омаров и лангустов [Текст] : Кулин.книга изд-ва GU с лучшими рецепт. от Э.Альзен,М.Курц,А.Майнеке,Б.Штубер,А.Вольтер / Пер.с нем. Под ред.А.Вольтер. – М. : ОНИКС, 1997. – 139с. – 30.00.
- Сервіс у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 867/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 46 c. – 14,00.
- Составная часть вашей модели бизнеса [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2009. – № 10 (59). – C. 48-49.
- Специализированное мероприятие для руководителей предприятий сферы общественного питания на Packforum: "Законодатели вкуса, замкнутый цикл качества" [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2009. – № 11 (84). – С. 60-61.
- Столовые приборы в ресторане [Текст] // Рестораторъ. – К., 2004. – №10. – С.39-41.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за спеціальністю "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 258с. – 51.83.
- Сучасні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.. які здобувають освіт.-кваліф. рівень магістра за напрямом підготов. "Технологія харчування" / [редкол.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, Є.В. Тарасенко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 254с. – 36.94.
- Технологія обслуговування [Текст]. – 2002.
- Фарфор: мода и класска [Текст] // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – М., 2008. – № 1. – С. 56-71.
- Экспресс-курс бармена [Текст] / Авт.-сост.В Прохоров. – Ростов на/Д : Феникс, 2005. – 316с. – (Супер!). – ISBN 5-222-05916-2 : 24.65;24.55.
- Wang, Xiang Fruchte schneiden und schnitzen. Cutting and carving fruit. Couper et tailler des fruits. Tagliare e intagliare la frutta [Text] [Текст] : [на німецькій, англійській, французькій та італійській мові] / Xiang Wang. – Udligenswil : Andy Mannhart AG, 2000. – 208 s. : il. – ISBN 3-9522048-0-3 : 876,40.
- Адаменко, Н. Демократичный сегмент. Актуально [Текст] / Н. Адаменко // Рестораторъ. – Київ, 2009. – № 3. – С. 18-28.
- Адаменко, Н. Прием а-ля фуршет [Текст] / Н. Адаменко // Рестораторъ. – К., 2009. – № 1-2. – C. 24-33.
- Архіпов, В. В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : підручник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська ; видавничо-книготорговельна компанія "Центр навчальної літератури". – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2009. – 978-966-364-867-5 : 60,00. – Систем. вимоги: ПК; Acrobat Reader не нижче 5 версії.
- Барановский, В. А. Справочник официанта-бармена [Текст] / В. А. Барановский. – Ростов на/Д : Феникс, 2003. – 222с. – (Справочники). – ISBN 5-222-03371-6 : 18.00.
- Барановский, В. А. Официант-бармен [Текст] : Учеб.пособие для учащ.учеб заведений начал. проф. образования / В. А. Барановский, Л. В. Кулькова. – Изд. 3-е, перераб. и доп. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 352с. : ил. – (Учебники ХХI века). – ISBN 5-222-02509-8 : 20.52.
- Белошапка, М. И. Технология ресторанного обслуживания [Текст] : Учеб.пособие для образовательных учреждений начального профессионального образования / М. И. Белошапка. – М. : Академия, 2004. – 223с. – (Профессиональное образования). – ISBN 5-7695-1343-8 : 38.52.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева ; Под ред.А.П.Печенюк. – 5-е изд.,перераб.и доп. – Ростов на/Д : Феникс, 2004. – 416с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-02234-Х : 21.72.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева. – 6-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : Московские учебники;Феникс, 2006. – 318с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-08031-5 : 18.24.
- Браун, Г. Настольная книга официанта [Текст] : Справочник / Г. Браун, К. Хэпнер. – Ростов на/Д : Феникс, 2003. – 319с. – (Хит сезона). – ISBN 5-222-01794-Х : 18.84.
- Браун, Г. Настольная книга официанта [Текст] : Справочник / Г. Браун, К. Хэпнер. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 320с. – (Хит сезона). – ISBN 5-222-01794-Х : 17.60;17.16;18.84.
- Винниченко, А. Аромамаркетинг как способ привлечения гостей [Текст] / А. Винниченко // Рестораторъ. – Київ, 2009. – № 11. – С. 18-21.
- Волкова, И. В. Ресторанный бизнес в России: с чего начать и как преуспеть [Текст] / И. В. Волкова, Я. И. Миропольский, Г. М. Мумрикова. – 4-е изд. – М. : Флинта,Наука, 2005. – 184с. – ISBN 5-89349-513-6;5-02-010228-8 : 22.26.
1
2
|