Електронний каталог

30
З-41          Збірник задач з курсу "Теплотехніка", розділ "Теплопередача" та методичні рекомендації до їх розв'язання [Текст] : Для студентів фаху 0917 "Технологія харчування" спеціалізації 09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. І.О.Конвісер, Т.В. Бровенко. – 458/99 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1999. – 50 с. – 3.50.


ББК З.З+Л99

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 79





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'