Електронний каталог
Л991 Приготовление отдельных блюд.Приготування окремих страв
Документи:
- 150 рецептов котлет [Текст] / [Кооп."Пегас",Харьков]. – Х. : Прапор, 1990. – 80с. : ил. – 3.50;7.70.
- 300 рецептов первых блюд. Борщи, супы, бульоны [Текст] / Сост. И.А. Еленевская. – Донецк : БАО, 1998. – 160с. – (Вкусная серия). – ISBN 966-548-186-Х : 4,50.
- A thousand years of Ukrainian borsch [Текст] // Welcome to Ukraine Magazine. – Kyiv, 2004. – № 1 (28). – C. 138-139.
- Atlas pratique de la cuisine facile [Текст]. – Une edition partielle de l'encyclopedie "Cuisine Trois Saveurs". – Paris : Editions Atlas, 2002. – 240 p. : Photo. – ISBN 2-7234-3119-3 : 65.49.
- Atlas pratique de la cuisine traditionnelle [Текст]. – Une ed.part.de l'encycl."Cuisine Trois Saveurs" publ. Edit.Atlas. – Issy-les-Moulineaux : Editions Glenat, 2001. – 240 p. : Photo. – ISBN 2-7234-3267-X : 65.49.
- Boissons Europeennes [Текст] = European beverages. – Deurne : Editions Continental Publishing, 1996. – 152 p. – (Manuel diplomes d'ecoles hotslieres en europe). – ISBN 90-314-0893-7.
- Cold appetizers [Текст] : Dine with Europe`s master chefs / Photos : Studio Lucien Loeb, Maren Detering. – Koln : Konemann, 1998. – 328 p. : ill. – (Eurodelices). – ISBN 3-8290-1128-8 : 380,00.
- Desserts et entremets gourmands [Текст]. – Une ed.part.de l'encycl."Recet. part.du marche" publ. Edit.Atlas. – Issy-les-Moulineaux : Editions Glenat, 2001. – 240 p. : Photo. – (Cuisine pratique). – ISBN 2-7234-3516-4 : 65.49.
- Enjoy your food ! [Текст] // Welcome to Ukraine Magazine. – Kyiv, 2005. – № 3 (34). – C.130-131.
- Fiches cuisine tout chocolat [Электронный ресурс] [Текст] : Une emission de Cuisine.TV. – 1 электрон. опт. диск (DVD video). – 2003. – 35.00. – Систем. требования: DVD 9; Format 1.33; Ecran 4/3; Couleur; Duree: 1 н 40 env.; Chapitre.
- Fiches cuisine. Repas de fetes [Электронный ресурс] [Текст] : Tout pour reussir vos repas de fetes avec Carinne Teyssandier. – 1 электрон. опт диск (DVD video). – 2002. – 35.00. – Систем. требования: DVD 9; Format 1.33; Ecran 4/3; Couleur; Duree: 1 н 30 env.; Chapitre.
- Hot appetizers [Текст] : Dine with Europe`s master chefs / Photos : Studio Lucien Loeb, Maren Detering. – Koln : Konemann, 1998. – 334 p. : ill. – (Eurodelices). – ISBN 3-8290-1127-Х : 393,30.
- Italy Mediterranean cuisine [Текст]. – Konemann, 2006. – 189 p. : Photog. – ISBN 3-8331-2434-2 : 77,10.
- Kochkunst in bildern [Текст] = L'art culinaire en illustrations = Illustrated culinary art. Band 6. – Stuttgart : Matthaes Verlag Gmbh, 2001. – 408 s. : ill. – ISBN 3-87516-709-0 : 475,90.
- Kochkunst in bildern [Текст] = L'art culinaire en illustrations = Illustrated culinary art. Band 7. – Stuttgart : Matthaes Verlag Gmbh, 2005. – 416 s. : il. + CD. – +CD-ROM. – ISBN 3-87515-002-3 : 583,55.
- Kochkunst in bildern [Текст] = L'art culinaire en illustrations = Illustrated culinary art. Band 6. – Stuttgart : Matthaes Verlag Gmbh, 2001. – 408 s. : il. – ISBN 3-87516-709-0 : 600,78.
- Les bonnes recettes de nos grand-meres [Текст]. – Une ed.part.de l'encycl."Recet. part.du marche" publ. Edit.Atlas. – Issy-les-Moulineaux : Editions Glenat, 2001. – 240 p. : Photo. – (Cuisine pratique). – ISBN 2-7234-3641-1 : 65.49.
- Les cuisine gourmande en moins d'l heure [Текст]. – Une ed.part.de l'encycl."Recet. part.du marche" publ. Edit.Atlas. – Issy-les-Moulineaux : Editions Glenat, 2002. – 240 p. : Photo. – (Cuisine pratique). – ISBN 2-7234-3193-2 : 65.49.
- Les cuisine saveurs et sante [Текст]. – Une ed.part.de l'encycl."Recet. part.du marche" publ. Edit.Atlas. – Issy-les-Moulineaux : Editions Glenat, 2001. – 240 p. : Photo. – (Cuisine pratique). – ISBN 2-7234-3642-X : 65.49.
- Maїte les tours de mains [Electronic resource] [Текст] : Le DVD indispensable. A vos livres de cuisine!. – 2004. – 35.00. – Систем. требования: DVD 9; Pal; Touts zones; Couleurs son: Dolby Digital Stereo.
- Quick & easy barbecue [Текст] : 74 easy-to-prepare barbecue recipes. – Bath : Parragon, 2001. – 80 p. : ill. – ISBN 0-75255-075-6 : 92,40.
- Secrets of Indian gastronomy [Text] [Текст] : a collection of traditional Indian recipes / compiled by Manjit Gill for PIHMAA (Pusa Institute Hotel Management Alumni Association). – Gurgaon : Shubhi Publ., 2012. – 160 p. : ill. – (Fire, water, earth, air, ether). – ISBN 81-8290-136-7 : 250,00.
- Актуальні проблеми розвитку новітніх технологій і сервісу в закладах ресторанного господарства [Текст] : Збірник наук.статей.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра за напрямом підготов."Харчова технологія та інженерія" спец."Технологія харчування" / Каф.технології і організації ресторан.госп-ва.Відп.ред.М.І.Пересічний;Ред.кол.:М.Ф.Кравченко,Є.В,Тарасенко. – Х. : КНТЕУ, 2008. – 152с. : іл.;табл. – 33.95.
- Банан: Фтукт месяца [Текст] // Ресторанная жизнь. – Дн., 2003. – №1. – С.30-31.
- Блюда из мяса кроликов [Текст] // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2007. – № 9. – С. 81.
- Блюда из огурцов, помидоров, перца, кабачков и зеленых салатов [Текст] [Текст]. – Москва : Эксмо, 2012. – 47 с. : ил. – (50 рецептов). – ISBN 978-5-699-56701-0 : 16.00.
- Бренди из яблок [Кальвадос - это крепкий алкогольный напиток] [Текст] // Продукты питания. – К., 2003. – №16. – С.17.
- Вино из винограда. Вино из яблок [Текст] // Сад,виноград і вино України. – К., 2002. – №11-12. – С.62.
- Вкусно,быстро,полезно.Блюда с низким содержанием жира [Текст] : Завтраки.Закуски.Основные блюда.Гарниры.Десерты. – М. : КРОН-ПРЕСС, 1996. – 160с. : ил. – ISBN 5-232-00556-1 : 14.00.
- Вкусно,быстро,полезно [Текст]. – М. : КРОН-ПРЕСС, 1996. – 160с. : ил. – 14.00.
- Девятьсот восемьдесят пять рецептов тортов, пирожных, десертов для начинающих и профессионалов [Текст] [Текст] / сост. О. Домодедова. – Донецк : БАО, 2002. – 448с. – ISBN 966-548-584-9 : 15.90.
- Диетпитание [Текст] // Питание и общество. – М., 2002. – №10. – С.16.
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.О. Марцин, М.П. Демічковська; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 975/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 50 c. – 21,00.
- Етнічні кухні [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва. – 784/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 7,43.
- Етнічні кухні [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва. – 907/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 7,70.
- Завтраки. Коллекция лучших рецептов [Текст] [Текст] / [сост. Федотова И.Ю.]. – Москва : Ресторанные ведомости, 2012. – 159 с. : ил. – ISBN 978-5-98176-094-5 : 427.00.
- Закуски [Текст]. – СПб. : Респекс, 1997. – 304с. – (Домашние рецепты). – ISBN 5-7345-0105-0 : 5.00.
- Заправки к салатам [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 10 (87). – С. 40-45.
- Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів [Текст] : Для підприємств громад. харчув. всіх форм власності. – Х. : Фактор, 2002. – 752с. – 55.00.
- Из глубины веков: ( кисели) [Текст] // Питание и общество. – Москва, 2011. – № 7. – С. 9.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" за спец."Технологія харчування". Ч.1 / редкол.: М.Ф.Кравченко (відп.ред.),М.І.Пересічний,Є.В.Тарасенко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 227с. – 40.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ. заоч. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень"магістр" спец."Технологія харчування". Ч.1 / відп.ред. М.Ф.Кравченко; каф.технології і орг.ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 373с. – 75.00.
- Інноваційні ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 338 с. – 54.21.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 478/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 485/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 19,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1336/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 15,00.
- Каталог современных коктейлей [Текст] [Текст]. – Ростов на Дону : Феникс, 2004. – 352с. – (Супер). – ISBN 5-222-04742-3 : 19.90.
- Коктейли на основе кофе: гармония формат и содержания [Текст] // Рестораторъ. – К., 2004. – №9. – С.60-61.
- Коктели лонг: эстетика подачи [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2011. – № 10 (87). – С. 66-72.
- Кулінарна етнологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.П. Демічковська, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1173/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 c. – 14,00.
1
2
3
4
5
6
|