Електронний каталог
технологія хлібопекарського виробництва
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. – Суми : Університетська книга, 2009. – 464с. : іл. – Бібліогр.:с.461-463. – ISBN 978-966-680-437-5 : 65.00.
- Васюкова, А. Т. Современные технологии хлебопечения [Текст] : учеб.-практич. пособие / А. Т. Васюкова, В. Ф. Пучкова. – М. : Дашков и К, 2008. – 223с. : табл. – Библиогр.:С.205-206. – ISBN 978-5-91131-288-6;9785911312886 : 58,80.
- Гніцевич, В. А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження [Текст] [Текст] : підручник. т. 1 / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангєєва. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 412 с. – Бібліогр.: с. 410-411. – ISBN 978-966-918-108-4 (Заг.); 978-966-918-109-1 (Т.1) : 300.00.
- Горяйнова, Ю. А. Разработка технологии изделий из песочного теста с использованием черноплодной рябины [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Горяйнова Ю. А. ; 05.18.16 - технология продуктов питания. – Харків : ХГУПиТ, 2003. – 20 с.
- Дробот, В. І. Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів освіти,що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів" / В. І. Дробот. – К. : Логос, 2002. – 365с. – Бібліогр.:С.364-365. – ISBN 966-581-363-3 : 91.86.
- Іжевська, О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням шроту насіння льону [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Іжевська О. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 20 с.
- Карпик, Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Карпик Г. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Кирпіченкова, О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кирпіченкова О. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Кобець, О. С. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кобець О. С. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Лобачова, Н. Л. Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лобачова Н. Л. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2015. – 22 с.
- Макух, Т. О. Стратегічне управління фінансовими ресурсами (на прикладі хлібопекарської галузі) [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Макух Т. О. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Київ : ВНЗ "Нац. акад. упр.", 2015. – 20 с.
- Махинько, В. М. Наукове обгрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з підвищеною потребою у макронутрієнтах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра тех.наук / Махинько В. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 36с.
- Михайлик, В. С. Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Михайлик В. С. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 20 с.
- Михайлик, В. С. Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Михайлик В. С. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; технічні науки; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2023. – 148 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: с. 126-148. -Дод.
- Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с. 90-107. – ISBN 978-966-405-375-1 : 13.33.
- Паливода, С. Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Паливода С. Д. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – Київ : НУХТ, 2010. – 21с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2021. – 297 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 147-297.
- Семенова, А. Б. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Семенова А. Б. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Стрілець, І. П. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Стрілець І. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Ткачук, Ю. М. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ткачук Ю. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Халікова, Е. Ф. Забезпечення тривалості зберігання хлібобулочних виробів з пшеничного борошна застосуванням комплексних поліпшувачів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Халікова Е. Ф. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Черниш, Л. М. Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Черниш Л. М. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 20 с.
- Шульга, О. С. Наукове обгрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Шульга О. С. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2019. – 41 с.
- Ященко, В. С. Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ященко В. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
|