Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
664
М69
Михайлик, В. С.
Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Михайлик В. С. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 20 с.
УДК 664.68:664.696.3
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво хлібобулочних виробів
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Х/хлібобулочні вироби
Каталог книг/Я/якість хлібобулочних виробів
Каталог книг/Т/технологія хлібопекарського виробництва
Каталог книг/Ш/шрот насіння льону
Каталог книг/М/мука пшенична
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів/664.6/.7 Технологія та процеси переробки зерна. Борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво/664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/664.68 Борошняні кондитерські вироби. Виробництво і обробка. Бісквіти. Печиво. Вафлі. Тістечка. Торти. Пудінги
Каталог книг/Ш/шроти
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів/664.6/.7 Технологія та процеси переробки зерна. Борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво/664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/664.69 Макаронні вироби. Зернові харчові продукти/664.696 Зернові харчові продукти, готові для вживання. Зернові сніданки/664.696.3 Шріт
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'