Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
664.6
К55
Кобець, О. С.
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кобець О. С. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
УДК 664.681
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/М/мучні кондитерські вироби
Каталог книг/Т/технологія хлібопекарського виробництва
Каталог книг/Х/хлібопекарна промисловість
Каталог книг/Т/технологія бісквітів
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів/664.6/.7 Технологія та процеси переробки зерна. Борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво/664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'