Електронний каталог
товарознавство хлібопекарських виробів
Документи:
- Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания [Текст] / Сост.А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2006. – 294с. – ISBN 5-903039-10-3 : 69.30.
- Сборник рецептур на хлеб и хлебобулочные изделия [Текст] / Сост.П.С.Ершов. – 8-е изд. – СПб. : Профи-Информ, 2005. – 191с. – ISBN 5-98471-038-2 : 63.00.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 118с. – Бібліогр.:с.118. – 11.79.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Н.Г.Салухіна, А.А.Самойленко. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 118с. – 7.07.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 118с. – Бібліогр.: с.118. – 11.99.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Хліб і хлібобулочні вироби [Текст] : Конспект лекцiї / Уклад.Н.Г.Салухiна. – К. : КДТЕУ, 1996. – 33с. – (Кафедра товарознавства продовольчих товарiв). – 0.90.
- Ауэрман, Л. Я. Технология хлебопекарного производства [Текст] / Л. Я. Ауэрман. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 512с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.47.
- Ауэрман, Л. Я. Технология хлебопекарного производства [Текст] / Л. Я. Ауэрман. – 8-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая и пищ.пром-сть, 1984. – 416с. – 1.40.
- Ауэрман, Л. Я. Технология хлебопекарного производства [Текст] : Учебник для вузов / Л. Я. Ауэрман ; Под общ. ред. Л.И.Пучковой. – 9-е изд.,перераб.и доп. – СПб. : Профессия, 2002. – 416с. – 57.90.
- Васюкова, А. Т. Современные технологии хлебопечения [Текст] : учеб.-практич. пособие / А. Т. Васюкова, В. Ф. Пучкова. – М. : Дашков и К, 2008. – 223с. : табл. – Библиогр.:С.205-206. – ISBN 978-5-91131-288-6;9785911312886 : 58,80.
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Ващенко В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К., 1997. – 160с. – (КДТЕУ).
- Ващенко, В. В. Товарознавча оцінка нових видів хліба для профілактичного харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ващенко В. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктiв. – К. : КДТЕУ, 1998. – 17с.
- Волощук, Г. І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Волощук Г. І. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : УДУ харчових технологій, 2000. – 20с.
- Гірняк, Л. І. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Гірняк Л. І. ; 05.18.15 -товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.І.М.Задорожний. – Л., 2003. – 177с. – (Львівська комерційна академія). – Дод.
- Гірняк, Л. І. Товарознавча оцінка нових сухарних виробів поліпшених споживних властивостей [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Гірняк Л. І. ; 05.18.15 -товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.І.М.Задорожний. – Л. : ЛКА, 2003. – 20с.
- Горячева, А. Ф. Сохранение свежести хлеба [Текст] / А. Ф. Горячева, Р. В. Кузьминский. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1983. – 240с. : ил.,табл. – Библиогр. – 2.10.
- Гришин, А. С. Современное хлебопекарное производство [Текст] / А. С. Гришин, Т. Н. Ильинская, Г. С. Зельман. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 191с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.77.
- Гришин, А. С. Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба [Текст] / А. С. Гришин, Л. С. Энкина. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 111с. : ил.,табл. – (Качество,ассортимент). – Библиогр. – 0.31.
- Дробот, В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва [Текст] : Навч.посібник / В. І. Дробот. – К. : Руслана, 1998. – 416с. – ISBN 966-95276-0-0 : 25.00;122.52.
- Дробот, В. І. Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів освіти,що навчаються за спеціальністю "Технологія хліба,кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів" / В. І. Дробот. – К. : Логос, 2002. – 365с. – Бібліогр.:С.364-365. – ISBN 966-581-363-3 : 91.86.
- Євсеєнко, Т. П. Удосконалення технологій макаронних виробів,збагачених яєчними продуктами [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Євсеєнко Т. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів. – К. : НУХТ, 2005. – 20с.
- Ішкова, О. М. Товарознавча оцінка нових сортів озимої м`якої пшениці для виготовлення хліба [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ішкова О. М. ; 05.18.15-товарознавство. – Донецьк : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2012. – 21 с.
- Карпик, Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Карпик Г. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Козьмина, Н. П. Биохимия хлебопечения [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 439с. : илл.;табл. – 3.10.
- Козьмина, Н. П. Биохимия хлебопечения [Текст] / Н. П. Козьмина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 278с. : ил.,табл. – Библиогр. – 2.70.
- Кордзая, Н. Р. Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кордзая Н. Р. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 20 с.
- Кордзая, Н. Р. Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кордзая Н. Р. ; 05.18.15 - товарознавство; наук.кер. М.Р.Мардар. – Одеса, 2011. – 296 с. – (ОАХТ). – Дод.
- Кришемінська, Л. Д. Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів [Текст] [Текст] : підручник / Л. Д. Кришемінська, Ю. Л. Клименко, О. В. Луценко. – Київ : Літера ЛТД, 2014. – 319 с. – ISBN 978-966-178-569-3 : 70.00.
- Кузнецова, С. В. Бакалейные,кондитерские,хлебобулочные товары (товароведение) [Текст] : Учебник для сред. проф.-тех. училищ / С. В. Кузнецова, А. М. Новикова, Н. Г. Прохорова. – М. : Экономика, 1983. – 184с. – 0.35.
- Миронов, Б. Н. Хлебные цены в России за два столетия (ХУ111-Х1Х вв.) [Текст] / Б. Н. Миронов ; Под ред. Манькова А.Г. – Л. : Наука, 1985. – 304с. – 2.50.
- Михонік, Л. А. Удосконалення технології хліба з пшеничного борошна високого ходу [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Михонік Л. А. ; 05.18.01-зберігання і техгологія переробки зерна,виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – К. : НУХТ, 2008. – 20с.
- Монтицкий Товароведение бакалейных, кондитерских и хлебобулочных изделий [Текст] / Монтицкий. – 2-е изд., доп. и перераб. – М. : Государственное издательство торговой литературы, 1963. – 288с. – 0.72.
- Писарець, О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд. техн. наук / Писарець О. П. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Рукосуев, А. Н. Товароведение зерномучных и хлебных товаров [Текст] : Учебник для вузов / А. Н. Рукосуев. – М. : Экономика, 1973. – 319с. – 0.82.
- Семенова, А. Б. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Семенова А. Б. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Скуратовская, О. Д. Контроль качества продукции физико-химическими методами [Текст] : 1. Хлебобулочные изделия / О. Д. Скуратовская. – 2-е изд.,доп.,перераб. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 102с. – ISBN 5-94343-034-2 : 36.00.
- Скуратовская, О. Д. Контроль качества продукции физико-химическими методами [Текст] : 1. Хлебобулочные изделия / О. Д. Скуратовская. – М. : ДеЛи принт, 2000. – 100с. – ISBN 5-93314-009-0 : 30.50;26.00.
- Степаненко, В. И. Хлеб [Текст] / В. И. Степаненко. – М. : Агропромиздат, 1989. – 399с. – ISBN 5-10-000088-0 : 4.40.
- Цыганова, Т. Б. Технология хлебопекарного производства [Текст] : Учебник для начал. проф. образования и сред. проф. образования / Т. Б. Цыганова. – М. : ПрофОбрИздат, 2002. – 428с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-94231-006-8 : 29.80;41.76.
- Шматольян, І. І. Хліб до столу трудящих [Текст] / І. І. Шматольян. – К. : Знання, 1986. – 48с. – (Економічний і соціальний розвиток села). – 0.10.
|