Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
К66
Кордзая, Н. Р.
Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кордзая Н. Р. ; 05.18.15 - товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 20 с.
УДК 664.661
ББК Л83+Л83-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/С/споживні властивості
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Т/товарознавство хлібопекарських виробів
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'