Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
С23
Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания
[Текст] / Сост.А.В.Павлов. – СПб. : Профикс, 2006. – 294с. – 69.30.
ISBN 5-903039-10-3
ББК Л86+Л86-9+Л83+Л83-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
22
21
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/Т/торти
Каталог книг/Т/тістечко
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Б/булочні вироби
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кекси
Каталог книг/Р/рулети
Каталог книг/П/печиво
Каталог книг/Т/товарознавство хлібопекарських виробів
Каталог книг/М/мучні кондитерські вироби
Каталог книг/Х/хлібопечення
Каталог книг/З/збірник рецептур мучних кондитерських виробів
Каталог книг/К/коржики
Каталог книг/З/збірник рецептур булочних виробів
Статистика використання: Видач: 1087
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'