Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
Д75
Дробот, В. І.
Довідник з технології хлібопекарського виробництва
[Текст] : Навч.посібник / В. І. Дробот. – К. : Руслана, 1998. – 416с. – 25.00;122.52.
ISBN 966-95276-0-0
ББК Л83я73+Л83-9я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/В/виробництво хлібобулочних виробів
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Х/хлібобулочні вироби
Каталог книг/Д/довідник
Каталог книг/Т/товарознавство хлібопекарських виробів
Каталог книг/Х/хлібопечення
Каталог книг/Х/хлібопекарні
Каталог книг/Я/якість хлібобулочних виробів
Статистика використання: Видач: 31
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'