Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.2
Г82
Гришин, А. С.
Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба
[Текст] / А. С. Гришин, Л. С. Энкина. – М. : Пищевая промышленность, 1974. – 111с. : ил.,табл. – (Качество,ассортимент). – Библиогр. – 0.31.
ББК Л83+Л83-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство хлібопекарських виробів
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 9
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'