Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.2
А93
Ауэрман, Л. Я.
Технология хлебопекарного производства
[Текст] / Л. Я. Ауэрман. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 512с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.47.
ББК Л83+Л83-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Т/технологічний процес
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство хлібопекарських виробів
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'