Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
С46
Скуратовская, О. Д.
Контроль качества продукции физико-химическими методами
[Текст] : 1. Хлебобулочные изделия / О. Д. Скуратовская. – М. : ДеЛи принт, 2000. – 100с. – 30.50;26.00.
ISBN 5-93314-009-0
ББК Л83-9+Л81-7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Т/товарознавство хлібопекарських виробів
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 15
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'