Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
А93
Ауэрман, Л. Я.
Технология хлебопекарного производства
[Текст] : Учебник для вузов / Л. Я. Ауэрман ; Под общ. ред. Л.И.Пучковой. – 9-е изд.,перераб.и доп. – СПб. : Профессия, 2002. – 416с. – 57.90.
ББК Л83я73+Л83-9я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Т/технологічний процес
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство хлібопекарських виробів
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'