Електронний каталог
контроль якості харчових продуктів
Документи:
- Гигиенические требования безопасности и пищевой ценности пищевых продуктов [Текст] : Санитарно-эпидемиологические правила и нормативы.СанПиН 2.3.1078-01 Продовольственное сырье и пищевые продукты.Изд.офицальное / Рук.и гл.ред.В.А.Тутельян. – М. : Рит Экспресс, 2002. – 216с. – ISBN 5-89995-004-8 : 85.59.
- Инструкция по порядку и периодичности контроля за содержанием микробиологических и химических загрязнителей в мясе, птице,яйцах и продуктах их переработки [Текст] / Сост. И.М.Скурихин,И.Б.Куваева,В.А.Тутельян,А.М.Иваницкий. – М. : ДеЛи, 2000. – 80с. – ISBN 5-93314-012-0 : 33.90.
- Методи контролю харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк; Каф.технології і організації ресторанного господарства. – 873/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 54 с. – 5,06.
- Міжнародне технічне регулювання [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 29/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 с. – 12,00.
- Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья [Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Радиационный контроль.Стронций-90 и цезий-137.Пищевые продукты.Отбор проб,анализ и гигиеническая оценка [Текст] : Методические указания по методам контроля МУК 2.6.1.717-98.2.6.1.Ионизирующее излучение,радиационная безопасность. – М. : Минздрав России, 1998. – 60с. – ISBN 5-7508-0135-7 : 25.40.
- Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст] [Текст] : учеб. пособие для вузов / Е.В. Литвинова, А.И. Шилов, Л.С. Большакова, З.П. Подкопаева; под ред. Е.В. Литвиновой. – Москва : Академия, 2006. – 384 с. – ISBN 5-7695-2687-4 : 32,00.
- Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / В.І.Дробот, В.Г.Юрчак, Л.Ю.Арсеньєва [та ін.]; за ред. В.І.Дробот. – Київ : Кондор, 2010. – 439с. – Бібліогр.: с. 377-379. – ISBN 9789663513195 : 72.00.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : лабораторний практикум для студентів напрямку підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171701 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Є.В. Тарасенко; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 110/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 83 с. – 7,02.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 154/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 13,96.
- Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В. З. Гарнецков, С. Н. Ерохин. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 368с. – 4.00;87.900;8.80.
- Бегунов, А. А. Метрологическое обеспечение производства пищевой продукции [Текст] : Справочник / А. А. Бегунов. – СПб. : Издатель, 1992. – 288с. – 160.02.
- Головин, А. Н. Контроль производства и качества продуктов из гидробионтов [Текст] : Учебник для сред. спец. учеб. заведений / А. Н. Головин. – М. : Колос, 1997. – 256с. – (Учебники и учеб. пособия для студентов средних специальных заведений). – ISBN 5-10-003245-6 : 14.36.
- Домарецький, В. А. Технологія солоду та пива [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів ,які навчаються за спеціальністю "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. – К. : Інкос, 2004. – 424с. – ISBN 966-8347-05-6 : 60.00.
- Технологічний облік і звітність у виробництві солоду, пива та безалкогольних напоїв [Текст] / В. А. Домарецький, А. Є. Мелетьєв, М. О. Денисов, Р. В. Білошицька. – К. : Інкос, 2005. – 190с. – (Харчова промисловість). – ISBN 966-8347-21-8 : 20.00.
- Зайцев, В. И. Контроль качества хлебных изделий в торговле [Текст] / В. И. Зайцев. – М. : Экономика, 1977. – 48с. – (Контроль качества товаров в торговле). – 0.10.
- Козлов, А. П. Контроль качества рыбных товаров в торговле [Текст] / А. П. Козлов. – К. : Экономика, 1977. – 56с. – (Контроль качества товаров в торговле). – 0.10.
- Корчинский, В. Е. Качество фарша из высокоминерализованного рыбного сырья в зависимости от технологии произодства и условий хранения [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Корчинский В. Е. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов и технология продуктов общественного питания. – СПб. : СПб.ТЭИ, 2002. – 22с.
- Кулёв, Д. Х. Ароматизаторы пищевые [Текст] / Д. Х. Кулёв, Е. Ю. Зарубина, Н. В. Рудометова. – М. : ДеЛи принт, 2003. – 80с. – (В мире пищевых добавок). – ISBN 5-94343-036-9;9785943430367 : 33.17;46.20.
- Лурье, И. С. Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве [Текст] : Справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров. – М. : Колос, 2001. – 272с. – ISBN 5-10-003607-9 : 57.72;49.00.
- Олейникова, А. Я. Практикум по технологии кондитерских изделий [Текст] : Учеб. пособие для студентов вузов / А. Я. Олейникова, Г. О. Магомедов, Т. Н. Мирошникова. – СПб. : ГИОРД, 2005. – 480с. – ISBN 5-901065-75-1 : 112.02.
- Оленев, Ю. А. Технология и оборудование для производства мороженого [Текст] / Ю. А. Оленев. – 2-е изд.,перераб.,доп. – М. : ДеЛи, 2001. – 323с. – ISBN 5-93314-013-9 : 71.16; 48.24.
- Оленев, Ю. А. Справочник по производству мороженого [Текст] [Текст] / Ю. А. Оленев, А.А.. Казакова Н.В. Творогова, Л. Н. Соловьева ; Под ред.Ю.А.Оленева. – Москва : ДеЛи принт, 2004. – 797 с. – Библиогр.: с 777-790. – ISBN 5-94343-074-1 : 163.18.
- Справочник по производству мороженого [Текст] / Ю. А. Оленев, А. А. Творогова, Н. В. Казакова, Л. Н. Соловьева ; Под ред.Ю.А.Оленева. – М. : ДеЛи принт, 2004. – 798с. – ISBN 5-94343-074-1 : 163.17; 163.18.
- Плахотин, В. Я. Контроль качества пищевых продуктов [Текст] / В. Я. Плахотин. – К. : Урожай, 1988. – 144с. – ISBN 5-337-00033-0 : 0,50.
- Пономарьов, П. Х. Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 207 с. – ISBN 978-966-629-805-1 : 70.00.
- Рудольф, В. В. Производство безалкогольных напитков и розлив минеральных вод [Текст] : Справочник / В. В. Рудольф, А. В. Орещенко, П. М. Яшнова. – Ростов на/Д : Профессия, 2000. – 360с. – ISBN 5-93913-004-6 : 78.99.
- Рудольф, В. В. Производство безалкогольных напитков [Текст] : Справочник.Сырье и полупродукты.Технология.Стандарты и ТУ.Контроль и учет производства.Сертификаиция.Производственная санитария / В. В. Рудольф, А. В. Орещенко, П. М. Яшнова. – СПб. : Профессия, 2000. – 360с. : ил. – ISBN 5-93913-004-6 : 122.21.
- Технохімічний контроль продукції рослинництва [Текст] : Навч.посібник для підготовки фахівців із спеціальностей напряму 1301 "Агрономія" в аграрних вищих навч.закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації / Н. Т. Савчук, Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, П. І. Нинько. – К. : Арістей, 2005. – 254с. – Бібліогр.:С.253-254. – ISBN 966-8458-54-0 : 50.75;53.30.
- Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 382с. – Бібліогр.:С.377-379. – ISBN 966-8365-70-4 : 57.50; 40.00.
- Скуратовская, О. Д. Контроль качества продукции физико-химическими методами [Текст] : 2.Мучные кондитерские изделия / О. Д. Скуратовская. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 141с. – ISBN 5-94343-001-6 : 26.04;26.00.
- Фейденгольд, В. Б. Лабораторное оборудование для контроля качества зерна и продуктов его переработки [Текст] / В. Б. Фейденгольд, С. Л. Маевская. – М. : ЗооМедВет, 2001. – 239с. – ISBN 5-89560-008-5 : 78.00;106.00.
- Шаповал, С. Л. Діагностика фізичних властивостей харчових продуктів [Текст] [Текст] : монографія / С. Л. Шаповал, Р. П. Романенко, Н. П. Форостяна. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 192 с. – Бібліогр. : с.178-191. – ISBN 978-966-629-849-5 : 80.00.
|