Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л81
М54
Методи контролю харчових виробництв [Текст]
[Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
ББК Л81-7я73+Л80-9я73+Л80-1я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
2
2
Науковий фонд
5
5
Учбовий фонд
74
74
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/А/апарати харчових виробництв
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/Т/Тарасенко Є.В.
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/К/Костюк В.С.
Каталог книг/К/контроль якості харчових продуктів
Каталог книг/Н/навчальні видання з товарознавства харчових продуктів для вищої школи
Каталог книг/Н/навчальні видання з теоретичних основ харчових виробництв для вищої школи
Статистика використання: Видач: 482
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'