Електронний каталог

212
У67          Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : лабораторний практикум для студентів напрямку підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171701 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Є.В. Тарасенко; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 110/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 83 с. – 7,02.


ББК У424.14+У424.0-21+Л81-7

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 80 Завантажень: 5





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'