Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
С46
Скуратовская, О. Д.
Контроль качества продукции физико-химическими методами
[Текст] : 2.Мучные кондитерские изделия / О. Д. Скуратовская. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 141с. – 26.04;26.00.
ISBN 5-94343-001-6
ББК Л86-9+Л81-7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/Т/товарознавство кодитерських виробів
Каталог книг/К/контроль якостi продукцiї
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/К/контроль якості харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 19
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'