Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
Л86
Лурье, И. С.
Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве
[Текст] : Справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров. – М. : Колос, 2001. – 272с. – 57.72;49.00.
ISBN 5-10-003607-9
ББК Л86я2+Л81-7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/Т/технохімічний контроль
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/К/контроль якості харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'