Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л95
О-53
Оленев, Ю. А.
Технология и оборудование для производства мороженого
[Текст] / Ю. А. Оленев. – 2-е изд.,перераб.,доп. – М. : ДеЛи, 2001. – 323с. – 71.16; 48.24.
ISBN 5-93314-013-9
ББК Л956+Л956-9+Л81-7+Л80ц
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/М/морозиво
Каталог книг/В/виробництво морозива
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/Т/технологія зберігання
Каталог книг/М/морозиво м`яке
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Каталог книг/В/виробництво молока і молочних продуктів
Каталог книг/К/контроль якості харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 29
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'