Електронний каталог

189
М54          Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк; Каф.технології і організації ресторанного господарства. – 873/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 54 с. – 5,06.

   Спеціальності 7.091711 "Технологія харчування", спеціалізації "технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання


ББК Л81-7+Л80-1

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 42 40


Теми документа


Статистика використання: Видач: 197





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'