Електронний каталог

У424.1
У67          Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00, 350 пр.


ББК У424.14+У424.0-21+У9(4Укр)424.14+У9(4Укр)424.0-21+Л80ц+Л81-7

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 2 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'